SabrIna van der Sloot anotant un gol de penal. Autor: J.Sánchez

Sorpresa: el CN Sabadell perd davant el Mediterrani al play-off de semifinals

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut per 7-9 davant el CE Mediterrani al primer partit de semifinals de la Divisió d’Honor femenina. L’equip de David Palma haurà de guanyar aquest dissabte (12 hores) al barri de Sants per no quedar eliminat de la Lliga. El Sabadell ha afrontat el partit amb la baixa de Maica Garcia. Els problemes a l’esquena han arribat a un extrem que la boia sabadellenca ha hagut de dir prou al menys pel partit d’avui.

L’Astralpool CN Sabadell ha començat dominant 2-0 amb gols d’Irene Gonzalez i Maggie Steffens. El Mediterrani ha reaccionat amb un gol de Sarah Puanani al final del primer quart i dos de Paula Crespí i Carla Toha, a l’inici del segon quart per situar el 2-3. Sabrina van der Sloot de penal ha aconseguit empatar a 3.

El Mediterrani ha obert forat al marcador amb dos gols seguits de Sarah Puanani (3-5) i fins i tot haurien pogut marxat de tres, si Laura Ester no hagués aturat un penal. Judith Forca amb dos gols s’ha encarregat d’igualar a 5 en una tonica del partit, amb un gol al final del segon quart i un altre a l’inici del tercer.

El Mediterrani ha continuat portant la iniciativa amb el 5-6 de Puanani pel seu quart gol. La nord-americana ha tingut un altre penal, el segon que han desaprofitat les barcelonines. Sabrina van der Sloot si que ha restablert la igualada a 6 amb la que s’ha arribat al final del tercer quart.

Temps mort de  David Palma, entrenador del CN Sabadell. Autor: J.Sánchez
Temps mort de David Palma, entrenador del CN Sabadell. Autor: J.Sánchez

La igualtat ha continuat a l’últim quart. Sabrina van der Sloot ha marcat el seu tercer gol del matx (7-6) després de molts minuts anant per sota en el marcador, però a continuació Carla Toha igualava a 7. A 1’52” pel final un gol afortunat de Paula Crespí ha situat al Mediterrani per davant (7-8). El Sabadell no ha marcat els seus dos últims atacs, fins i tot jugant Laura Ester a l’atac. A 15 segons pel final, Clara Espar ha marcat el definitiu i sorprenent 7-9.

Les vigents campiones de lliga, després de perdre diumenge passat la final de l’Eurolliga, amb el cansament que això pertoca en una temporada molt dura, hauran de guanyar dissabte (12 hores) a la piscina del ‘Medi’ i així forçar el tercer partit que es jugaria diumenge a Can Llong.

El Mataró guanya al Terrassa als penals

A la primera semifinal, el STM CN Mataró ha patit de valent per derrotar al CN Terrassa per 11-10 en un partit que s’ha decidit als penals. Les egarenques amb comandat el partit des del 0-3 del primer quart amb dos gols del exwaterpolista del Club, Pili Peña. Fins i tot dominaven per 5-7 a l’últim quart però el Mataró ha igualat a 7. Als penals, el Terrassa també guanyava per 7-9 però ha acabat cedint per 11-10.

FITXA TÈCNICA:

7-Astralpool CN Sabadell: Ester; Ortiz, Games, Van der Sloot (3,1p), Serrano, Steffens (1), Casado, Prados, Forca (2), Bonet, Pérez, González (1), Carilla
9- CE Mediterrani: Willemsz, Muñoz, Viladot, Wolves, Toha (2), Rodríguez, Espar (1), Marcos, Grossman, Dalmases, Crespí (2), Puanani (4), Trojan
Árbitres: Colominas i Ruiz. Exclusions de Nona Pérez (m.20)/ Clara Rodríguez (m.21)
Parcials: 2-1, 2-4, 2-1, 1-3

Foto portada: Sabrina van der Sloot anotant un gol de penal. Autor: J.Sánchez