L'internacional espanyol Mallarach, durant el partit. Autor: David Jiménez.

Un solvent CN Sabadell, a quarts de l’Euro Cup sense dificultats (12-15)

Després de l’àmplia victòria per set gols de diferència a Can Llong (18-11), el Tourcoing francès necessitava un miracle per capgirar l’eliminatòria contra el CN Sabadell. No ha arribat. Els de Quim Colet s’han imposat també a França (12-15) i ja són a quarts de final de l’Euro Cup, la segona competició continental.

El Sabadell ha superat àmpliament el Tourcoing francès, per 10 gols de diferència en el global de l’eliminatòria. La igualtat ha regnat en el partit disputat aquest dissabte a la nit, tot i això. Empat a dos al final del primer quart. I un ajustat 7-8 al descans llarg. Però en el tercer quart el Sabadell ha posat distància (9-12) fins el 12-15 final. Alberto Barroso i Blai Mallarach han liderat el Sabadell en atac, amb tres gols cadascú. Dos per Kostas Averka i Fran Valera.

Sorteig: dimarts

El sorteig dels quarts de final es farà dimarts al matí. Els de Quim Colet es poden enfrontar a equips que com ell venen de Champions. Els possibles rivals són els croates Jug Dubrovnik i Primorje, els serbis de l’Estrella Roja, els romanesos de l’Steaua de Bucarest, l’Spandau de Berlín, el Savona italià o el Vouliagmeni grec. El Sabadell és l’únic representant del waterpolo català i estatal a l’Euro Cup, que va guanyar l’any 2022 per primer cop a la història. Respecte aquell any, hi ha canvi de format. Ara els quatre equips que passin de quarts aniran a la Final Four. Abans tot es jugava a doble partit, fins i tot la final.

Final Four de la Champions femenina

Dimarts també es farà el sorteig de la Final Four de la Champions femenina, que també jugarà el Sabadell. Se sap contra qui (Mataró, Sant Andreu i Olympiacos). Se sap quan: 20 i 21 d’abril. I se sap on: la Nova Escullera del CN Barcelona, a la Barceloneta. Dimarts se sabrà el que pot ser el camí cap a la Setena del Club.

Informació relacionada:

Foto portada: l’internacional espanyol Mallarach, durant el partit d’anada contra el Tourcoing. Autor: David Jiménez.