‘De Hollywood a Broadway’ omplirà de música d’acordió l’Espai Cultura

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

L’amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 s’omplirà de música de pel·lícules i d’afamats temes dels musicals teatrals més reconeguts de Broadway. Serà el proper 25 de juny a les 22 hores. Sota el títol De Hollywood a Broadway l’Orquestra d’Acordions del Conservatori de Música de Sabadell oferirà un concert amb musicals que arriben a les pantalles de cinema i pel·lícules que es transformen en musicals als escenaris dels teatres.

L’Orquestra oferirà un repertori amb els temes principals de les reconegudes bandes sonores de les pel·lícules Pirates del Carib, de Klaus Badelt, Star Wars i La Llista d’Schindler, de John Williams o dels musicals Cats, d’Andrew Lloyd Webber, Els miserables, de C.M. Schönberg/A. Boublil, Cabaret, de John Kander i The Lord of the Dance, de Ronan Hardiman.

El director de l’Orquestra d’Acordions del Conservatori de Música de Sabadell, Miquel Àngel Maestro assegura que “funcionem com a una orquestra de corda a quatre veus i baix i li afegim tres percussionistes, assimilant-nos a una petita orquestra simfònica”.

La formació comptarà amb 14 acordions i tres percussionistes que interpretaran temes molt coneguts del cinema i els musicals teatrals, “donant un resultat molt bonic” assegura Maestro que ha afegit també que “s’ha d’anar al concert sense idees preconcebudes, que vinguin oberts de ment, tanquin els ulls i coneixeran sons que no saben d’on vindran”.

FITXA TÈCNICA

Nom: De Hollywood a Broadway
Companyia: Orquestra d’Acordions del Conservatori de Música de Sabadell.
Gènere: Musica.
Data: 25 de juny del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).