Els Stompers

La música irlandesa aterra al Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El grup post-irlandès Els Stompers format cap a finals dels noranta a Barcelona és ja una formació de referència en el panorama musical català. Arriben aquest dijous 5 de juliol a Sabadell per presentar el seu darrer treball.

Els Stompers han treballat la música irlandesa, evolucionant des del folk irlandès cap a una proposta més personal, al canvi de segle i lluny de casa, una innovació en l’encreuament d’estils, perforada per una bona càrrega d’humor irònic i dins del concepte anomenat BIS (Barcelona Irish Sound).

Arribaran a l’escenari del Fresc Festival per presentar el seu últim treball Life is Elsewhere, “un àlbum que parla de les coses quotidianes que es poden trobar en la naturalesa, de la vida mateixa però al mateix temps de la profunditat, del sentiment humà i la connexió amb els valors més bàsics” asseguren els membres de la banda.

En aquesta nova fase, Els Stompers, han apostat per unes melodies més fresques i contemporànies. Les cançons de l’àlbum porten per títol el nom un animal mitològic, i estan inspirades en el món natural poden evocar pensaments espirituals, que existeixen sense significat o explicació. “Un pensament que simplement és, com una cançó, com la vida mateixa. Inspirant-se en la mitologia irlandesa”.

FITXA TÈCNICA

Nom: Els Stompers
Companyia: Stompers.
Gènere: Música.
Data: 5 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).