Les versions dels clàssics del jazz, a la fresca

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El proper dilluns 16 de juliol La Vella Dixieland presentarà dins del Fresc Festival la seva visió dels temes clàssics d’autors de jazz. Es repassarà la història d’aquest génere musical, des dels seus inicis fins als anys 50.

En aquesta ocasió, dins del concert sota el títol Clàssics 3, La Vella Dixieland, comptarà amb el trompetista Josep Maria Farràs i la veu de Marian Barahona com a convidats de luxe.

 

El trompetista de La Vella Dixieland, Pep Gol, ha explicat que el concert que duran a terme a Sabadell “en diem Clàssic 3, perquè son temes clàssics, d’autors clàssics, del jazz clàssic”. “Repassarem grans autors clàssics, des dels orígens de Louis Amstrong fins els anys 50, adaptats amb els nostres arranjaments propis i tocar-los a la nostra manera”, ha apuntat Gol.

Fresc Festival

La Vella Dixieland portarà a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell la música que es feia a principis del segle passat i que amb la creació de nous instruments, la descoberta de noves sonoritats i un especial joc rítmic, van marcar l’inici de la música moderna. En el concert es podrà escoltar la personal versió de l’orquestra d’autors com Louis Armstrong, Duke Ellington o Jelly Roll Morton juntament amb altres autors no tan coneguts però interessants de descobrir.

FITXA TÈCNICA

Nom: Clàssics 3
Companyia:  La Vella Dixieland
Gènere: Música.
Data: 16 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).