Mentiders

L’humor britànic de ‘Mentiders’ arriba a l’amfiteatre del Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El proper dimarts 24 de juliol arriba al Fresc Festival una nova proposta teatral local, de la mà de la Joventut de la Faràndula.

Mentiders és una divertida comèdia d’Anthony Neilson, que va arribar la nit de Nadal de 2016 al Teatre Principal de Sabadell de la mà del director sabadellenc Albert González i que va fer temporada al Teatre del Sol. Després d’endur-se l’aplaudiment del públic i de guanyar 25 premis teatrals arreu de Catalunya, Mentiders s’acomiadarà dels espectadors a la ciutat que es va estrenar i dins del Fresc Festival.

La comèdia plena d’embolics està protagonitzada per dos policies anglesos, interpretats per Oriol Berch i Jaume López, que es personen a una casa la nit de Nadal per comunicar una mala notícia a un matrimoni. A partir d’aquest moment es desencadenen situacions totalment surrealistes i on una mentida piadosa, que cada cop es fa més grossa. La resta de l’elenc està format també per actors veterans de la Joventut de la Faràndula, com son Salva Peig, Maria Antònia Vidal, Arnau Solsona, Carmina Pla i Paula del Río.

Fresc Festival

El director del muntatge, Albert González, ha fet una molt bona valoració de Mentiders. “En dos anys hem fet 18 representacions, hem aconseguit 25 premis diversos, com a millor muntatge, millor companyia, millor direcció o millor actor i actriu principal i secundari”. González ha assegurat que” la funció del Fresc Festival ens la prenem com la última. Creiem que està bé tancar el cicle fent una última funció a Sabadell”.

FITXA TÈCNICA

Nom: Mentiders
Companyia:  Joventut de la Faràndula.
Gènere: Teatre.
Data: 24 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 10 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.