Pa de pessic

Concurs solidari de pa de pessic fet a casa a benefici de l’Associació Ningú Sense Sostre


Si li agrada fer rebosteria a casa i pensa que la seva coca és la millor, ara té l’ocasió de demostrar-ho. I és que la immobiliària Gesfime de Sabadell ha organitzat un curiós concurs de pa de pessic casolà amb un objectiu altruista ja que tots els pastissos es lliuraran a l’associació sense ànim de lucre Ningú Sense Sostre.

És una activitat adreçada a un públic no professional. El pa de pessic presentat no ha de portar cap tipus de farciment. “Ni crema, nata, xocolata… Per facilitar que es pugui tallar sense problemes i repartir-lo entre els usuaris del menjador solidari”, puntualitza Reyes.

“Encara que el certamen és solidari hi ha un premi pel millor dolç presentat que consisteix en dues entrades dobles per assitir a la fira Vadevermut que se celebra a Sabadell a mitjans del mes de març. Entrades cedides per l’organització de la fira“, explica Juan Reyes, impulsor d’aquesta iniciativa.

El jurat format per Laia Benet, de forn Benet, David Roca del forn de Barberà, Jordi Samper xef d’Ametller Origen i Jordi de Arriba, director del diari iSabadell, tindrà en compte l’estètica, l’aroma, l’esponjositat i evidentment el gust.

Per participar al concurs cal apuntar-se amb anticipació trucant al 627 240 856 i el dia 7 de març portar el pastís a l’oficina de Gesfime situada al carrer Brutau, 104 de Sabadell. “Cal aportar el nom, telèfon i un full amb els ingredients utilitzats en la preparació del pa de pessic”, apunta Reyes.

El forn de pa Benet, que ja col·labora habitualment amb aquesta entitat solidària aportarà en aquest concurs rajoles de xocolata i l’empresa sabadellenca Vidal Papers, també aportarà el seu gra de sorra amb les caixes per al trasllat.

Comments are closed.