Neix el ‘Rambla Tapa’, una nova experiència gastronòmica al Centre

El proper dijous 17 de maig es posarà en marxa el Rambla Tapa, una nova proposta culinària que pretén que la Rambla de Sabadell esdevingui un nou referent culinari a la ciutat.

Vuit restauradors començaran a oferir des del proper dijous una tapa marinada amb vins de les Denominacions d’Origen més ben valorades. Es podrà escollir entre vi blanc, rosat, negre o cava. La tapa i la copa de vi tindran un preu de 6 euros. Es serviran des de les 20:30 a les 22:30 hores de tots els dijous, en principi sense cap data de caducitat anunciada.

El president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre, Jordi Roca, ha explicat que “volem que segueixi la bona acollida de la ruta del Destapa’t, on es van servir 8.000 tapes. Volem que aquesta nova ruta de la tapa amb vi tingui el mateix èxit que la tapa amb cervesa”.




El representant dels restauradors de la Rambla, Xavier Alier, ha manifestat que “ens agradaria que la gent surti els dijous a la nit al centre de Sabadell i que en el futur es puguin afegir més locals a aquesta proposta”.

Participants

En la iniciativa hi participen els restaurants, Al tanto que va de canto, Choco choquito, El Racó del Campanar, El Saó, Fish&Go, Les Voltes, Restaurant La Rambla i el Rubión.

Foto portada: presentació de Rambla Tapa, aquest dimarts. Autor: David B.

Comments are closed.