Burger King Sant Pau de riu sec. Autor: Cedida.

Obre un nou Burger King

Aquest divendres ha obert a la ciutat el quart establiment de la cadena hamburgueseries, que ja compta amb 103 restaurants a tot Catalunya i amb més de 800 a tota Espanya.

Després del primer restaurant que va obrir la cadena a la ciutat, fregant la Zona Hermètica, va obrir el segon a la Rambla, el tercer a la carretera de Terrassa i el quart, que ha obert portes a Sant Pau de Riu-Sec.

El nou restaurant de la cadena Burger King, està al carrer Pla del Fonollar de Sabadell, proper a l’Ikea. El nou local compta amb més de 350 metres quadrats i tindrà servei d’AutoKing, Playking tradicional i virtual, sistema de reompliment de begudes, kiosc i wifi. La apertura d’aquest nou restaurant suposa la creació d’uns 25 llocs de treball.

Aquest nou restaurant que pertany al grup Brands Iberia compta amb una imatge ‘prime’ de de Burger King, amb una decoració que genera un espai acollidor i d’aspecte artesanal que recrea l’ambient de les clàssiques barbacoes americanes. D’altra banda i per reduir l’impacte visual, la construcció s’ha fet amb la nova imatge Pavilion, més transparent i horitzontal per garantir una millor harmonia.

Foto portada: el nou local a Sabadell. Autor: Cedida.