Foto portada: un moment de la gravació del programa a la pastisseria Genescà.

La pastisseria Genescà ho peta a TVE

La pastisseria Genescà, a la Rambla, és un dels majors clàssics de Sabadell. En especial, les seves belgues, les galetes de mantega made in Sabadell. Al programa Ahora o Nunca de Televisió Espanyola han dedicat un bon espai a les famoses belgues i de la pastisseria familiar Genescà.

La història de Genescà ja s’acosta al segle, ja que es va fundar l’any 1928 i va per la tercera generació, ara encapçalada per Joaquim Genescà. Al programa Joaquim explica breument la història del negoci familiar i com ell va viatjar a Bèlgica per conèixer la xocolata belga i com va sorgir la idea de les icòniques belgues. Des de l’obrador, el reboster Pepe Pérez hi explica la recepta. “Fins i tot ve gent de fora a demanar-nos-les”, indica.

La icònica pastisseria de la Rambla ha arribat així a milers de llars de l’estat, però també a molts mòbils, ja que el vídeo ha corregut com la pólvora per Whatsapp, com indica el missatge ‘reenviat moltes vegades’ que l’encapçala. El compte de X (abans Twitter) Visit Sabadell, que ha de promocionar el turisme a la ciutat, s’ha felicitat per l’emissió tot assegurant que “ens encanta el reconeixement als negocis històrics de la ciutat”.

Foto portada: un moment de la gravació del programa a la pastisseria Genescà.

Comments are closed.