Foto portada: un frame de la participació de la parella sabadellenca.

Una parella de Sabadell, al nou programa ‘El contenedor’ d’Antena 3

La parella, a la Rambla de Sabadell, davant la Trinitat.
La parella, a la Rambla de Sabadell, davant la Trinitat.

El programa va ser gravat l’any 2017 i s’ha posposat diverses ocasions però finalment s’ha estrenat aquest dilluns i a les portes del mes d’agost a Antena 3. Es diu El contenedor i el seu major atractiu és veure com se les empesquen els participants per viure sense roba ni les comoditats de la llar. Entre els participats, una parella de Sabadell. 

Es tracta d’una hedonista parella resident a l’Eixample, a l’avinguda de Barberà, a qui guarden els seus més de 2.000 objectes de casa en un contenidor, que és aparcat a un quilòmetre de casa. En concret, el contenidor és estacionat a l’ESDi. La parella queda sense res, ni tan sols roba interior, i només poden recuperar un objecte per persona i dia. D’aquesta manera el primer dia, totalment nusos han d’arribar fins el contenidor per agafar els primers objectes, entre les mirades de curiositat dels vianants.

Qui són els sabadellencs que hi participen?

La parella de Sabadell està formada per Lídia, una professora d’anglès de 31 anys, i el tatuadíssim Dani, de 40 anys, que ostenta un centre de tatoo. La parella no va falta de discussions ni sobrada de sintonia ja que, per exemple, no col·laboren a l’hora d’escollir els primers estris que poden recuperar o passen la primera nit a casa, però cadascú per la seva banda.

Altres participants

A més de la parella local, hi participen una família de quatre membres (pare, mare i dos fills) d’Alacant i unes amigues de Màlaga. Se suposa que el programa vol incentivar la reducció del consum i fer veure que es pot viure amb menys coses materials.

Foto portada: un frame de la participació de la parella sabadellenca.