Dues mestres i un alumne de l'escola, al barri. Autor: cedida.

La felicitat de tornar a l’escola

CARTES DELS LECTORS
Escola Joan Maragall (Can Puiggener)

La definició de Felicitat diu que és un sentiment agradable de satisfacció.

Jo puc dir que en obrir les portes de l’escola hem trobat la felicitat. Aquests dies hem vist escoles que obren les portes i no entren nens, això no passa a la nostra escola. Uns 120 alumnes en petits grups i seguint totes les normes de seguretat (mascareta, distància, temperatura….) tornen a l’escola.

Fins fa uns dies l’escola estava buida, no s’escoltaven  les veus dels nenes i nenes, dels mestres i les mestres… ara ja escoltem les rialles, xarrameques, i el més bonic de tot és que darrera de cada mascareta veiem els somriure d’alumnes i mestres.

És cert que algunes famílies els hi fa por portar els fills i filles a l’escola, i cal ser molt respectuós amb les seves decisions, però hi ha molts nens i nenes, que després de tres mesos sense anar a l’escola, compartint un pis petit, sense balcó, amb pares, germans, avis, tiets, segons la família,  tenien moltes ganes de tornar.

Ha estat una sensació fantàstica, de bon matí a l’escola es respirava emoció, nervis, alegria era com un primer dia de curs. Tot preparat: el termòmetre, el gel hidroalcohòlic, els mestres amb mascareta i una pila d’activitats diverses a l’aire lliure per compartir amb els nens .

El nostres petits artistes han donat color als murs de l’escola omplint encara més d’alegria la nostra escola.

Darrere la porta de l’escola, els alumnes  amb els pares, tots respectant les distàncies, amb mascareta, amb l’autorització i sobretot amb la il·lusió de tornar ….. tornar al lloc que els dona tranquil·litat,  confiança, seguretat, amistat, coneixements, vincles… L’Escola .

Foto portada: dues mestres i un alumne de l’escola, al barri. Autor: cedida.