Arbre de nadal i campanar. Autor: David B.

‘Nadal’

CARTES DELS LECTORS
Anna Griera

Doncs sí, aquest any 2020 vivim un Nadal amb pandèmia inclosa. Això es nou, trist i difícil d’empassar. Els que al llarg de la vida ja n’hem viscut molts de Nadals, amb les seves precioses tradicions familiars tan entranyables, ara vivim en el neguit, la por i potser, malauradament, també en el dol per la pèrdua d’algun familiar o amic molt estimats. Quin Nadal més trist viurem, poca festa i amb poca gent a taula, em va dir una veïna fa pocs dies.

Tot i que , de fet ‘el motiu’ de la festa i la celebració essencial del Nadal, de tots els Nadals, segueix ben viu encara que malauradament massa oblidat. La Maria, una amiga infermera ho va escriure l’altre dia: “ens recomanen celebrar aquest Nadal amb una o dues bombolles familiars, i no sobrepassar un nombre de persones determinat. Però recordem que el primer Nadal va ser el mes íntim de tots, Josep i Maria contemplant Jesús. com ens expliquen les SAGRADES ESCRIPTURES. Quanta solitud!

Tant de bo que en moltes ‘bombolles familiars’ reunides el dia 25 de desembre, Jesús i el seu missatge d’amor i tinguin un bon lloc i una generosa acollida. Pau en el món!