iSabadell duplica la seva audiència en el segon trimestre de 2015

publi donació

Entre el 1 de maig i el 30 de juny de 2015, iSabadell ha duplicat la seva audiència respecte les mateixes dates de l’any anterior. Així, el diari digital de Sabadell ha tancat el segon trimestre de l’any amb més de 118.000 usuaris únics, 260.000 visites i 1,15 milions de pàgines vistes.

És, de llarg, el millor trimestre des de la creació del diari digital de Sabadell, el gener de l’any 2012. Si entre el dia 1 d’abril i el 30 de juny de 2014 iSabadell va tenir més de 122.000 visites, segons Google Analytics, un any després la xifra s’ha multiplicat per dos, arribant a les 260.384 visites, auditades per OJD Interactiva.

Pel que fa al número d’usuaris únics, ha arribat a 118.213 (en comparació amb els 58.176 de l’any passat). Finalment, en quant a les pàgines vistes pels usuaris s’ha superat la xifra del milió durant el trimestre (1.150.993 aquest any per 503.512 de l’any passat).

Informacions més vistes

Les informacions més vistes aquest trimestre han estat les relatives a l’operació contra el gihadisme a Sabadell, el seguiment de les eleccions municipals i totes les seves derivades i els diversos succesos que han pogut ocórrer a la ciutat. La notícia més vista ha estat ‘Sorpresa majúscula a Can Llong‘, amb 13.995 lectures.

Panell de Google Analytics amb les visites a www.isabadell.cat entre abril i juny de 2015
Panell de Google Analytics amb les visites a www.isabadell.cat entre abril i juny de 2015

Les xifres marquen un increment constant i  molt important del diari digital de Sabadell, consolidat com una finestra informativa de referència. Un dels grans canvis és el gran percentatge de visites que arriben a iSabadell des de telèfons mòbils (el 45 per cent del total). Un 45 per cent arriben des d’un ordinador de sobretaula o portàtil i el 10 per cent restant ho fan a través d’una tauleta.

Xarxes socials

Així la comunitat de iSabadell a Facebook i Twitter ha seguit creixent. A la xarxa social Facebook s’han superat els 10.000 seguidors mentre que el perfil a la xarxa de microbloggin s’acosta als 6.000 seguidors.

AMIC i OJD Interativa

iSabadell també forma part de la principal associació de premsa digital catalana, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), fins l’any passat Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG). Des del novembre el diari digital de Sabadell lidera també la corresponsalia local al bisetmanari vallesà NEWTime.

Ajuda a consolidar iSabadell

L’equip de iSabadell agraeix a la comunitat de seguidors la seva fidelitat en la construcció d’un nou mitjà de comunicació de referència a la ciutat de Sabadell i els encoratgem a participar, fent arribar informacions, imatges, vídeos o comentant les nostres informacions, enriquint els continguts i proposant temes o enfocaments.

Agraïm especialment a tots els anunciants el seu compromís sostingut amb iSabadell. D’altra banda, el nostre equip encoratja la ciutadania implicada en el manteniment del periodisme local plural i independent a col·laborar en la consolidació de iSabadell, per exemple, amb microdonacions econòmiques a través de PayPal. Podeu trobar més informació a: ‘Consolidem iSabadell’.

Foto portada: operació policial a Can Llong, la notícia més vista del trimestre a iSabadell. Autor foto: David B.