Foto portada: el director de iSabadell, Jordi de Arriba, i el CEO del Grup NEWT, Serafí Gázquez. Autor: David B.

iSabadell i el bisetmanari vallesà ‘NEWTime’ sumen forces per millorar el servei als vallesans

El diari en paper i en català de Terrassa, Sabadell i Comarca, NEWTime, i el diari digital de Sabadell, iSabadell, s’alien des d’aquest dilluns per millorar el servei informatiu que presten als seus lectors i créixer conjuntament.

Des d’aquest dilluns, l’equip periodístic de iSabadell lidera la corresponsalia de NEWTime a la ciutat de Sabadell. iSabadell és el principal diari digital de Sabadell i aposta pel periodisme local amb qualitat i un estil proper i directe. El seu equip periodístic aportarà l’experiència i el coneixement de la ciutat de Sabadell amb la qualitat informativa que precisa un periòdic imprès de pagament. D’aquesta forma, el Grup NEWT i iSabadell aposten des de la seva independència empresarial per optimitzar les estructures, compartir continguts, potenciar els seus projectes i millorar el servei informatiu que presten als seus respectius públics.

Sobre NEWTime

NEWT va néixer l’11 de novembre de 2013 i és el diari en paper i en català de Terrassa, Sabadell i comarca. Amb una edició en paper cada dilluns i cada divendres es pot trobar a més de cent punts de venda repartits al Vallès Occidental.

Sobre iSabadell

iSabadell va néixer el mes de gener de 2012 i és el principal diari digital de Sabadell. OJD Interactiva certifica unes 70.000 visites mensuals i una posició de referència en el periodisme local vallesà.

Sobre el Grup NEWT

Des d’aquest mes d’octubre s’ha configurat el Grup NEWT. A l’edició impresa de NEWT cada dilluns i divendres, se sumen els 10.000 exemplars que es distribueixen del quinzenal gratuït El diari del Vallès, adquirit fa unes setmanes pel Grup NEWT. Cada dilluns, a més, amb la compra de NEWT els vallesans accedeixen a la informació esportiva més destacada amb iESPORT. El nou grup comunicatiu pretén des del Vallès ser “la llum que il·lumini més Barcelona i deixi enrere el reflex perseguit de la capital catalana”.

Foto portada: el director de iSabadell, Jordi de Arriba, i el CEO del Grup NEWT, Serafí Gázquez. Autor: David B.