‘La veu del carrer’: Com valores el servei de bus entre les estacions de FGC?

Degut a les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sabadell, el servei de trens des de Sabadell Rambla i Sabadell Estació es realitza amb un bus llançadora que connecta Sabadell Estació amb el Mercat Central. Varis partits polítics han mostrat, en els darrers dies, les seves discrepàncies amb aquest servei. Per això hem sortit al carrer per preguntar com valoren aquest servei els usuaris de FGC.

Núria Garcia: “Em sembla molt malament”

Núria Garcia, viatja amb els Ferrocarrils des de Sant Cugat a Sabadell per motius de feina.

Aquest transbord el veig molt malament, he estat bastanta estona esperant a que sortís el bus des de l’estació. Conec poc Sabadell i de fet, que em deixin aquí (en el mercat) em deixa completament desubicada, no sé on sóc, precisament estava obrint el GPS al telèfon per poder arribar al meu lloc de destí. Des de l’estació de la rambla tenia el meu destí a un carrer”.

Mónica Justiniano Ayala: “L’important és arribar a la feina”

Mónica Justiniano Ayala, viu a Sabadell i utilitza els ferrocarrils diàriament per anar a treballar a Sant Cugat. Creu que “el transbord es fa una mica complicat” i afirma que triga “més temps del normal en arribar a lloc, però l’importat és arribar a la feina”. “Preferiria que l’autobús tingués la parada al mateix lloc de l’estació de la Rambla”, ha afirmat.

Maria del Mar Benet: “El bus hauria d’anar d’una estació a l’altre”

Maria del Mar Benet, ve a treballar a Sabadell des de Sant Cugat i no troba lògic que l’autobús no arribi al lloc on arribava el tren.

El servei substitutori dels ferrocarrils em sembla fatal, penso que el bus hauria d’anar des d’una estació a l’altre. Aquesta parada del Mercat em queda molt més lluny del lloc on he d’anar i em fa perdre molt de temps”.

Hector Pérez: “El servei no m’ha semblat malament”

Hector Pérez ha vingut de Valldoreix per fer l’examen de conduir. “El servei no m’ha semblat malament” i ha afegit que “és millor això que venir caminant”.

I vosaltres? Com valoreu el servei de bus entre les estacions de FGC de Sabadell? Creieu que el bus hauria de tenir la parada a l’estació de la Rambla? Perdeu més temps de l’habitual?  Ens deixeu la vostra opinió?

Foto portada: Núria Garcia, Mónica Justiniano Ayala, Maria del Mar Benet i Hector Pérez. Autor: David B