‘La veu del carrer’: Com vius Sabadell al mes d’agost?

LA VEU DEL CARRER

Durant el mes d’agost Sabadell canvia de ritme, trobem menys gent de l’habitual, alguns establiments tancats, tot i que cada cop en tanquen menys, i l’oferta cultural és pràcticament inexistent. Per això hem sortit al carrer per preguntar com vius Sabadell al mes d’agost? T’agrada com la veus? Hi trobes a faltar activitats? Saps què fer o a on anar durant aquests dies?

Josep Valls: “És important que es pensi en la gent que es queda a Sabadell”

Josep Valls, del barri de Covadonga, veu molt diferent l’agost de fa 20 anys a l’actualitat.

A Sabadell a l’agost és diferent, fa 20 anys la quinzena d’agost era terrible, no trobaves ni pa, en els darrers anys a l’agost hi ha gairebé una normalitat. Al juliol hi ha bona oferta cultural i a l’agost no hi ha gaire, he vist que a la biblioteca i al Museu del Gas hi havia alguna activitat infantil. És important que es pensi en la molta gent que es queda a Sabadell a l’agost”.

Margarita Serraseca: “Veig la ciutat molt bruta”

Margarita Serraseca, veïna e l’Eixample, diu que “la ciutat està molt tranquil·la, s’hi pot passejar molt a gust i m’agrada molt passejar rambla amunt i rambla avall”. Assegura que veu “bruta la ciutat”, creu que  “la neteja és insuficient, trobo a faltar escombriaires i veig brutícia acumulada, sobre tot al meu carrer”.

Xavier Gambín: “Veig la ciutat més buida”

Xavier Gambín del barri de Sol i Padrís, assegura que li agrada molt passejar per Sabadell.

Veig la ciutat una mica més buida, però ja m’agrada veure-la així. No m’agrada massa que hi hagi molta gent i  molta aglomeració. La gent que es queda a Sabadell per obligació durant el mes d’agost troba coses per fer, per anar a sopar o per sortir”.

Marisa: “No m’agrada l’ambient que hi ha”

Marisa, veïna del barri del Centre, veu “la ciutat més tranquil·la en quant a circulació”, i creu que “hi ha menys soroll que habitualment”. Tot i així assegura que no li agrada l’ambient que hi ha i que li agradaria que “la ciutat fos diferent a la ciutat que veig, no durant l’agost, durant tot l’any”.

I vosaltres? Creieu què Sabadell és un desert? Hi trobeu a faltar activitats? O bé us agrada com la veieu?

Foto portada: Josep Valls, Margarita Serraseca, Xavier Gambín i Marisa. Autor: David B.