‘La veu del carrer’: ‘Heu comprat la nova Grossa de cap d’any?’

LA VEU DEL CARRER

La Grossa de cap d’any, és la nova loteria impulsada per la Generalitat de Catalunya, que en tan sols unes setmanes està obtenint molt èxit de vendes. Els primer premi és de 100.000 euros per cada bitllet i els beneficis aniran destinats a programes per a la infància a Catalunya.

El sorteig de La Grossa de cap d’any es realitzarà el 31 de desembre i repartirà més de 10 milions d’euros en premis, repartits en tres premis de primera categoria. El número de la Grossa estarà premiat amb 20.000 euros per euro jugat. El segon premi atorgarà 6.500 euros, i el tercer premi, 3.000 euros. La Generalitat de Catalunya, ja està pensant en fer una segona tirada d’aquesta nova loteria. Degut a l’èxit aconseguit fins al moment, hem sortit al carrer per preguntar si heu comprat la nova Grossa de cap d’any?

Antoni Barberà: “És una bona font d’ingressos”.

Antoni Barberà, del barri dels Merinals, assegura que ha comprat unes paperetes per repartit entre la família.

Em sembla molt bé, és una bona font d’ingressos per a la Generalitat i a més es podran fer una sèrie de serveis socials destinats a la infància, que també està molt bé”.

Sandra Bartolí: “No la conec”.

Sandra Bartolí, veïna de la Creu de Barberà, no coneix la nova loteria, ja que està “molt desconnectada d’aquest tema. No tinc costum de jugar, normalment compro el número de Nadal de l’empresa i gairebé per obligació”.

Josefina Roche: “És una loteria seria”.

Josefina Roche, propietària de l’estanc número 16 de la Rambla, afirma que la nova loteria està funcionant molt bé en quant a vendes.

Dissabte em vaig quedar sense i vaig haver de dir a unes 60 persones que no en tenia. Avui m’han arribat 10 talonaris (300 paperetes) i a dos quarts de 7 de la tarda només em queda un talonari i mig. Crec que és una loteria molt seria i que està molt bé.

Ramón Costa: “El preu influeix a que la gent en compri”.

Ramón Costa, propietari de l’estanc Costa del Passeig de la Plaça Major, creu que la Grossa “està sobrepassant el que teníem previst, pensava que en vendríem molt menys. S’està venent molt i molt bé, gairebé cada dia s’esgota. La gent diu que aquesta loteria queda a casa, el preu també influeix en què la gent en compri”.

I vosaltres? Heu comprat la nova Grossa de cap d’any? Que us sembla la iniciativa? Ens deixeu la vostra opinió?

Foto portada: Antoni Barberà, Sandra Bartolí, Josefina Roche i Ramón Costa. Autor: David B.