‘La veu del carrer’: Marxes de vacances?

La crisi està fent canviar els nostres hàbits en quant a la gestió del nostre temps lliure o d’oci. Però aquest problema també ens condiciona a l’hora d’anar de vacances. iSabadell ha sortit al carrer per preguntar: Faràs vacances? A quin lloc aniràs? Has canviat el viatge habitual per anar uns dies a casa d’algun familiar o amic? O et quedaràs de vacances a Sabadell?

Laura Pujol: “Em quedaré treballant a Sabadell”

Laura Pujol, veïna de la Creu Alta, diu que no farà vacances, “estic a l’atur i estic engegant un nou projecte. Em tocarà quedar-me treballant a Sabadell. Estaré de vacances a Sabadell a partir de les 7 de la tarda”.

Germán Benach: “Passaré uns dies a Sabadell i al poble”

Germán Benach, del barri de Covadonga, ha hagut de canviar les seves vacances arreu del món degut a que té filles petites.

Aniré de vacances a l’agost, passaré uns dies a Sabadell i la resta anirem al poble, a l’Aragó. Aquest any ho fem així perquè tenim nenes petites. Les nenes  han fet canviar el nostre estil de vacances, nosaltres som dels que aniríem a l’altre punta del món amb la motxilla a l’esquena”.

Esther Susín: “Anirem a la Costa Brava”

Esther, del barri de Gràcia, comenta que anirà de vacances a la Costa Brava, ja que reparteixen les vacances d’estiu entre les d’hivern i les de Setmana Santa. “Normalment marxem fóra o fem un viatge, però aquest any per motius de feina anem a la Costa Brava”, ha afirmat.

Max Prat: “Marxo a la Xina amb la família”

Max Prat de l’Eixample, intenta fer cada any un viatge a diferents destinacions, aquest any anirà a visitar al seu tiet.

Marxo de vacances amb la família a la Xina a visitar al meu tiet que està allà treballant. Estarem 10 dies a casa seva, així aprofitem per veure’l  i per conèixer el país”.

I vosaltres? Anireu de vacances? A on? Heu canviat el viatge habitual per anar uns dies a casa d’algun familiar o amic? O et quedaràs de vacances a Sabadell? Ens deixeu la vostra opinió?

Foto portada: Laura Pujol, Germán Benach, Esther Susín i Max Prat. Autor: David B.