L’aparell del PSC es posiciona a favor de Josep Ayuso com a candidat a l’alcaldia

La comissió executiva del PSC de Sabadell s’ha posicionat a favor de Josep Ayuso com a candidat a l’alcaldia. En una reunió celebrada el passat dilluns ha donat el suport “unànim” a l’actual tinent d’alcalde d’Urbanisme i regidor d’Esports com a successor de Manuel Bustos com a candidat del PSC a les municipals. L’altre candidat que ha mostrat la seva disposició a presentar-se és l’actual alcalde, Juan Carlos Sánchez.

La comissió executiva del PSC de Sabadell considera que Ayuso “podria ser un candidat d’unitat, de consens i de majoria per encarar el procés de primàries”. Així donen suport a l’actual regidor d’Esports enfront de l’actual alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, que de moment manté la seva voluntat de presentar-se a les primàries del PSC. D’aquesta manera, la direcció local, encapçalada pel primer secretari, el regidor Cristian Sánchez, pren partit en les primàries a favor d’un candidat. També té el suport dels diputats Carlos Corcuera i Montserrat Capdevila, que han renunciat a participar en el procés en favor d’Ayuso.

Assemblea de militants

D’altra banda, aquest dilluns s’ha convocat una assemblea de militants socialistes extraordinària per parlar de les primàries. La militància es trobarà sobre taula la proposta de la direcció local de donar suport al tinent d’alcalde Josep Ayuso, que encara aquest dimecres, quan l’executiva li havia donat el seu suport ja feia dos dies, no aclaria si tenia previst presentar-se a les primàries.

Foto portada: Josep Ayuso, aquest dimecres. A l’esquerra Cristian Sánchez, regidor i primer secretari del PSC de Sabadell. A la dreta, Anna Carrasco, regidora i secretària d’Organització del PSC local. Autor: J.d.A.

8 Comments