Foto portada: el Gimnàs Municipal de Sabadell, el 26 de novembre de 2020. Autora: Alba Garcia.

‘No al tancament del Gimnàs Municipal de Sabadell’

CARTES DELS LECTORS
Noemí Giralt

L’ Ajuntament de Sabadell ha comunicat que el proper 31 de desembre tancarà el Gimnàs Municipal, l’unic complexe esportiu situat al centre de la ciutat i amb 24 anys de vida.

El Gimnàs Municipal és més que un Gimnàs ja que és un gran equipament social. Segurament, tal i com diu l’ Ajuntament, les instal.lacions han quedat obsoletes i no són competitives amb les noves grans ofertes existents però els usuaris valorem molt més el tracte familiar dels seus 12 treballadors, uns grans professionals que estimem la seva feina i que fa anys que hi treballen. Per això, no entenem perquè en una situació de pandèmia global on la pràctica de l’esport és considera essencial segons les autoritats sanitàries, l Ajuntament no proporciona alternatives als 400 usuaris i 12 treballadors de Gimnàs.
Sense oblidar, que com espai Municipal involucrat amb els projectes de la ciutat, com Ciutat i escola; també hi acull altres col. lectius, com són grups de refugiats i d’exclusió social, grup Andi (Associació síndrome de Down i discapacitat intelectual) entre d’altres.
Per totes aquestes raons, el seu tancament no només afecta directament a 412 persones, sinó que també té impacte en la societat. Per tot això demanen alternatives ja!