Sabadell-Racing

‘Tornarem a Bruges’: Em provoca tristesa…

TORNAREM A BRUGES

Em provoca tristesa veure com s’està esgotant l’època més gloriosa d’aquest club en vint anys. Em provoca tristesa veure que tot és depresió mentre uns quants equips més grans que nosaltres ens envegen. Em provoca tristesa pensar que el famós fi de cicle del que tothom parla sembla que s’hagi provocat des de fora més que no pas haver brotat des de dins. Em provoca tristesa pensar que l’any que ve començarà quelcom que em costarà reconèixer com a propi, almenys uns quants mesos, i que el que reconeixia com a propi ja s’haurà acabat.

Aquesta temporada ens ha ensenyat moltes coses. Els tres anys de Carreras ens han ensenyat moltes coses. De tot el que jo he après en tres anys de Carreras en parlaré quan els tres anys de Carreras realment hagin acabat. He après moltíssimes coses.

Enhorabona al filial per la importantíssima victòria contra el Tona i tot el meu reconeixement a la gent que va anar a l’Olimpia a animar.

Avui se sortegen els play-offs d’ascens a Segona i, òbviament, animaré als equips amb menys possibilitats econòmiques. Ens interessa que pugin candidats al descens. Que ningú oblidi que l’any que ve, sense Lanza, serà molt més difícil que aquest. I encara que als detractors de Carreras els pugui fer gràcia això que diré, penso que és així: succeïr el millor entrenador del club dels últims vint anys no és gens fàcil. A veure qui aguanta les comparacions.

Foto portada: El Racing, celebrant el resultat, ahir, a la Nova Creu Alta. Foto: Pedro Salado /C.E.Sabadell.