Erik Fernández

El sabadellenc Erik Fernández, campió d’Espanya d’esgrima infantil en modalitat floret

Els dies 4 i 5 de juny s’ha celebrat el campionat d’Espanya infantil d’esgrima (menors de 15 anys) a la població de Boadilla del Monte (Madrid). El sabadellenc Erik Fernández ha guanyat el campionat en la modalitat de floret masculí. És esportista del Club d’Esgrima Sabadell Jaume Viladoms.

El Club d’Esgrima Sabadell Jaume Viladoms va participar amb sis tiradors en individuals i per equips. En individuals Erik Fernández, que també és campió de Catalunya, va aconseguir el primer lloc del campionat d’Espanya. Fernández es prepara al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat sota les ordres d’Elvira Lopascu.

Adrià Garcia i Sergi Rodrigo van caure en la primera eliminatoria i la resta del grup, Alan Fernández, Arnau Gumà i Dídac Lechuga, no van aconseguir arribar a les eliminatòries. Per equips van arribar a ser quarts a pocs punts d’assolir la tercera plaça, perdent per un 45 – 42 la medalla de bronce, amb el Club Ateneo de Madrid.

Foto portada: Fernández. Autor: Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms / cedida.