L’alcalde de Castellar i la Cambra demanen desbloquejar urgentment la Ronda Nord

“És molt important que es concreti una proposta del traçat i dimensió de la Ronda Nord”. Aquesta ha sigut una de les declaracions més destacades de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, en una reunió que ha mantingut amb el president de la Cambra de Sabadell, Ramon Alberich. Ambdós reivindiquen la connexió de la carretera B-124 a través de la ronda Nord a l’autopista C-58 que impulsi el desenvolupament econòmic del municipi.

La trobada va posar en comú els projectes i necessitats del municipi per afavorir la connexió i millora de les infraestructures, sota l’objectiu d’una millor competitivitat econòmica. Giménez va destacar la importància de resoldre la qüestió de la Ronda Nord i que surti endavant un projecte.

“Castellar no podrà desplegar les seves eines de desenvolupament empresarial fins que no arribi una millora viària i del transport públic de la ronda”, va afegir l’alcalde.

D’altra banda i coincidint amb l’anàlisi de Giménez, Ramon Alberich ha explicat que les infraestructures i la mobilitat constitueixen un dels pilars fonamentals de la competitivitat econòmica i empresarial de la comarca. “Castellar té un potencial, que pel nombre d’empreses que té, està condicionat per la connexió del municipi”, finalitza el president.

Foto de portada: L’alcalde de Castellar Ignasi Giménez i el president de la Cambra de Sabadell Ramon Alberich, en la reunió. Autor: Cedida

Comments are closed.