Foto portada: Lourdes Ciuró i Sílvia Renom. Autor: David B.

Arrenquen les primàries al PDeCAT

La diputada al Congrés Lourdes Ciuró i la regidora Sílvia Renom busquen ser les candidates a l’alcaldia pel PDeCat, en el procés de primàries que finalitzarà el proper 7 de febrer.

Per primer cop els hereus de l’antiga Convergència tindran una candidata a l’alcaldia, que rellevarà Carles Rossinyol, cap de llista al 2007, 2011 i 2015 i actual portaveu municipal de CiU, que deixarà el càrrec després de 12 anys.

Ciuró va ser regidora entre 2007 i 2011, quan va ser escollida diputada al Congrés, i va deixar l’acta de regidora llavors. Des d’aquell moment l’advocada sabadellenca ha estat una de les cares visibles del nacionalisme català a Madrid, portant sovint temes sabadellencs i vallesans a la cambra baixa.

Per la seva part Sílvia Renom és llicenciada en Història. Va entrar al consistori l’any 2015 provinent de la Federació d’Associacions de Veïns d’Habitatge Social de Catalunya. És la presidenta del Consell de Districte 1 i la cara més social de l’actual grup municipal posconvergent.

7 de febrer, data clau

Les dues candidatures han estat avalades per la militància, i el partit ja ha proclamat les candidatures. El 7 de febrer es farà la presentació dels programes, les votacions internes i es coneixerà qui liderarà el PDeCat a la ciutat.

Foto portada: Lourdes Ciuró i Sílvia Renom. Autor: David B.

Comments are closed.