Roda de la pau

Aturen el ple per participar a la Roda de Pau

Des de la invasió d’Estats Units i Gran Bretanya a Iraq l’any 2003, en la segona guerra d’Iraq, un col·lectiu de sabadellencs es concentren cada dijous entre les 20:45 i les 21 hores a la plaça del doctor Robert per mostrar un clam pacifista i antibel·licista.

En aquests 12 anys, amb més o menys assistència, el col·lectiu pacifista no ha faltat mai a la seva cita. Aquest dijous, però, ha estat diferent ja que la Roda de la Pau s’ha aproximat a les 200 persones. I és que els 27 regidors del ple i bona part dels assistents al plenari s’ha sumat a la inicativa per mostrar el seu ‘No a la guerra’.

Cinc minuts abans de tres quarts de nou, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC) ha aturat la sessió per facilitar l’assistència a la roda. Els representants dels vuit partits amb representació municipal s’hi han sumat. A les 21 hores, i després de llegir unes breus paraules de Mahatma Gandhi, s’ha donat punt i final a la Roda de la Pau, convidant des de l’organització tothom a sumar-se cada dijous al clam pacifista.

Foto portada: Roda de la Pau, aquest dijous. Autor: David B.

Comments are closed.