Foto portada: Manel Giménez i Josep Ayuso, aquest matí. Foto: PSC / cedida.

Ayuso fitxa a Manel Giménez (Club Tennis)

El candidat del PSC a les eleccions municipals, Josep Ayuso, ha presentat aquest dilluns la incorporació del ja expresident del Club Tennis Sabadell, Manel Giménez, al seu equip. Giménez era president de l’entitat esportiva des de fa set anys i forma part del grup ‘Per Sabadell amb Josep Ayuso’. La seva inclusió a la llista era un secret a veus.

Entre els ambients polítics de la ciutat es donava per descomptat des de fa mesos que Giménez s’incorporaria a la llista de Josep Ayuso. Especialment després de la darrera Festa de l’esport, on va pujar a recollir el premi a la millor entitat, i va fer un discurs de gran agraïment al consistori però explícitament al regidor d’Esports. El passat dijous Giménez va dir en la presentació del grup ‘Per Sabadell amb Josep Ayuso‘ que aquell dia es va pronunciar des de l’emoció, però que ara amb més temps tornaria a dir les mateixes paraules.

Durant la presidència de Giménez, el Club Tennis Sabadell ha ampliat de forma sensible les seves instal·lacions al carrer Prat de la Riba (Serra d’en Cameró). Giménez ha estat presentat per Ayuso aquest dilluns a les pistes d’atletisme Josep Molins.

Estic convençut que serà un gran regidor ja que coneix Sabadell, les seves entitats i té un tarannà dialogant i de consens que aporta molt valor”, ha assegurat Ayuso. “Crec que la ciutat necessita persones com el Manel Gimenez, amb voluntat de treball, amb experiència i amb ganes de treballar. Us asseguro que totes aquestes qualitats les té”.

Per la seva part, Giménez ha asegurat que està il·lusionat amb el projecte liderat per Josep Ayuso. No s’ha concretat el lloc en la llista electoral, que ha de validar l’Assemblea del PSC.

Qui és Manel Giménez?

Giménez va néixer l’any 1957, és enginyer tècnic en electrònica i té un Màster de Gestió Empresarial, per ESADE. Va ser director de Mapfre Industrial i director de desenvolupament de Coface Catalunya. També ha estat professor a la Cambra de Comerç de Sabadell i a l’Institut Superior de Marketing. Forma part del Senat de la Federació Catalana de Tennis i de la Fundació de la Real Federación Española de Tenis.

Relleu al Club Tennis

Manel Giménez ja ha deixat la presidència del Club Tennis Sabadell. Tal com disposen els estatuts del club, el seu relleu és el vicepresident esportiu. Per tant, Lluís Duran presideix des d’aquest mes l’entitat tennística. Segons informa el club, la renúncia es va produir el 4 de febrer.

Foto portada: Manel Giménez i Josep Ayuso, aquest matí. Foto: PSC / cedida.

3 Comments