Foto portada: Carrasco, Ayuso i Gallego, aquest dilluns. Autor: PSC / Cedida.

Ayuso proposa una Oficina d’Atenció a les entitats

El candidat socialista a l’alcaldia, Josep Ayuso, actualment primer tinent d’alcalde, assegura que el PSC crearà una Oficina d’Atenció a les entitats si governa a partir del mes de maig. Assegura que així assessoran i enfortiran el teixit associatiu de Sabadell.

La proposta val tant per a les entitats com per al voluntariat, que Ayuso creu que cal potenciar. En la presentació de la proposta, amb la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco, i la número 9 a la llista, Susana Gallego, el tinent d’alcalde de Presidència ha dit que cal “un servei públic específic per centralitzar tot el que les entitats puguin necessitar i que inclogui el programa de voluntariat”. Cal suport per tot allò que els és comú “des de la seva creació, fins la gestió i la dissolució”.

Gallego ha afegit que “hem detectat que les entitats necessiten un major acompanyament, un espai per a les entitats, que vagi més enllà d’una oficina de suport”. El PSC crearà una eina d’assessorament en línia o per telèfon, promourà la formació per entitats, inclourà el registre d’entitats ciutadans dins la nova oficina i fomentarà el programa de voluntariat. A més, les biblioteques tindran un catàleg amb el fons documental de llibres i material d’interès per a les entitats.

Foto portada: Carrasco, Ayuso i Gallego, a la seu del PSC. Autor: cedida. 

One Comment