Foto portada: la sala de plens, aquest dijous. Autor: J.d.A.

Ayuso (PSC) acusa el quatripartit de “tirar de Mercuri” per tapar les seves mancances

El portaveu socialista a l’Ajuntament, Josep Ayuso, ha acusat el quatripartit de tapar les seves mancances de govern “tirant del cas Mercuri”. “Mercuri ja no està aquí, està a l’avinguda Francesc Macià número 34; als Jutjats”, ha mantingut Ayuso.

El regidor de Serveis Centrals, Albert Boada (Crida), ha llegit una part del sumari del cas Pokemon, vinculat a les adjudicacions de contractes irregulars, referent a una trobada de l’exregidor socialista Paco Bustos amb el màxim responsable del grup Vendex a Madrid. Ho feia dins la discussió d’una moció opositora sobre els problemes que s’estan trobant per recuperar la gestió municipal de serveis com la zona blava. Ayuso ha carregat contra les paraules de Boada:

Ens estan deixant veure com actua aquest govern. Quan tenen problemes tiren de Mercuri per tapar les seves mancances. Tirin. Tirin. Mercuri ha estat un problema per a la ciutat però ja no està aquí. Està a l’avinguda de Francesc Macià número 34. Als jutjats. Aquesta utilització de Mercuri té el recorregut que té”.

L’oposició municipal s’ha mostrat disgustada per la manca d’informació al voltant dels processos de remunicipalització compromesos pel ple. “De moment, només han aconseguit que s’acomiadi a onze treballadors del servei de grua”, ha recordat Ayuso. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), ha negat la major assegurant que la plantilla era de cinc treballadors i que l’empresa havia inflat la seva plantilla fins a 11 treballadors “alguns d’ells d’Aragó” dies abans d’acabar la seva concessió.

El portaveu de CiU, Carles Rossinyol, també ha demanat a Boada passar pàgina i no fer oposició de l’oposició.

Foto portada: la sala de plens, aquest dijous. Autor: J.d.A.

One Comment