Foto portada: piulades de Berlanga i la Crida en les darreres hores.

Berlanga: l’alcaldessa de Castelldefels “compleix els pactes i cedeix l’alcaldia”

L’estirra i arronsa en que s’ha convertit la negociació pel relleu a l’alcaldia s’estén a les xarxes socials. Malgrat que el govern local segueix aparentant normalitat en les seves compareixences, a les xarxes socials abunden les indirectes.

El primer tinent d’alcalde, Joan Berlanga, i aspirant a l’alcaldia en aquesta segona part del mandat per Unitat pel Canvi, s’ha reunit aquest dijous amb l’alcaldessa de Castelldefels, d’ICV com ell. A través de Twitter ho fa públic, tot afegint que “compleix els pactes i ara cedeix l’alcaldia”.

D’altra banda, la Crida per Sabadell, aquest divendres reitera que han ofert diverses opcions a Juli Fernàndez i Esquerra Republicana per executar aquest relleu. I diuen que és “intolerable” l’actitud republicana i del batlle.

Per altra banda, aquesta setmana Fernàndez ha reiterat que no és Esquerra qui frena el relleu a l’alcaldia, ja que ha posat els seus quatre vots a disposició del nou alcalde si hi ha acord entre tots els socis de govern (més info: ‘Fernàndez: “el càrrec fa temps que està a disposició“). Fins ara, Guanyem no veu en positiu el canvi d’alcalde.

Foto portada: piulades de Berlanga i la Crida en les darreres hores. 

Comments are closed.