Josep Beltran i Carles Rossinyol (PDC)

CiU critica la “perillositat” del paviment urbà a tota la ciutat

L’atemptat a Niça, el canvi de nom de la formació i l’estat de l’espai urbà han centrat la roda de premsa d’aquest divendres a la seu del grup municipal, que se seguirà dient per temes legals Convergència i Unió, però que a partir d’ara es presenta com a Partit Demòcrata Català (PDC).

El portaveu i regidor Carles Rossinyol ha condemnat l’atac d’aquesta nit a Niça (França), en què a hores d’ara han mort una vuitantena de persones i hi ha desenes de ferits. Aquest divendres també ha estat el primer en què el grup local de l’antiga Convergència ha fet una roda de premsa. A falta de ser registrat oficialment, el Partit Demòcrata Català (PDC) ha començat a substituir a CiU amb tres regidors exconvergents (Rossinyol, Josep Beltran i Sílvia Renom) i un independent exmilitant d’Unió (Toni Font).

Des del PDC han criticat que l’estat de l’espai urbà és “perillós per les persones” a causa del seu deteriorament “a tota la ciutat” per la falta de manteniment, ha recalcat Rossinyol. Asseguren que ho posen en relleu ara perquè ja han deixat prou temps al nou govern per haver-s’hi posat a treballar.

Per aquest motiu aposten per crear un pla de xoc de millora de l’espai urbà que consisteix en tres punts. En primer lloc, segons Rossinyol, acompliria l’obligació de l’ajuntament de Sabadell de mantenir l’espai urbà; seguidament, proposen “reparar de forma urgent” el paviment dels carrers que suposen un perill per les persones, com per exemple, Jesús o Sant Antoni. Finalment, l’acord del grup municipal proposa utilitzar les noves tecnologies per a implementar un sistema que permeti tenir a l’abast la informació dels carrers més deteriorats; un sistema que comptaria amb la participació de la ciutadania i permetria tenir informació actualitzada que ajudaria a dur a terme el pla de xoc.

Foto portada: Josep Beltran i Carles Rossinyol aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.