Ciutadans demana que Sabadell segueixi a Terrassa i Barcelona amb el 010

El portaveu municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, demana al govern de Sabadell que faci gratuïta la trucada al telèfon d’informació municipal 010. Demana així que se sumi al camí emprès pels ajuntaments de Terrassa o de Barcelona.

Tal com va explicar iSabadell fa alguns dies, trucar al 010 encara té cost a Sabadell, malgrat que hi ha una alternativa gratuïta per a la gent que tingui tarifa plana a fixes (més info: ‘El 010 segueix sent de pagament a Sabadell‘). Ciutadans demana que “el telèfon 010 d’atenció ciutadana torni a ser gratuït a la nostra ciutat”. “Altres ciutats com Terrassa fa uns mesos i Barcelona aquest mateix abril han recuperat la gratuïtat”, sosté el portaveu municipal, Adrián Hernández.

El portaveu del partit taronja manté que en altres temps aquesta manera d’assistència telefòna havia estat gratis. Així espera que el govern d’esquerres se sumarà al camí emprès pels ajuntaments de Terrassa i Barcelona. A Sabadell el 010 rep 300 trucades al dia, segons fonts municipals.

Foto portada: el portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández. Autor: David B. 

 

Comments are closed.