Foto portada: Adrián Hernández, José Luis Fernández i Ramón García, a la sala de grups municipals. Autor: J.d.A.

Ciutadans demana sancions contra el soroll

El regidor de Ciutadans José Luis Fernández demana revisar la normativa municipal del soroll aprovada l’any 2010 en tres aspectes respecte el soroll.

Així demanen sancionar aquells veïns que no deixen de fer soroll a la nit malgrat els requeriments policials. També demanen una sanció efectiva per les motos que fan massa soroll ja que no s’apliquen les sancions previstes. Finalment, creuen que caldria sancionar la gent que fa massa soroll als parcs si no volen entrar en un període de mediació.

Després de quatre o cinc anys d’ordenança del soroll, la gent segueix fent de forma impune més soroll del que cal”, diu Fernández, qui demana sancions. “La mediació per si sola no és suficient i calen sancions”, finalitza.

Així el portaveu, Adrián Hernández, demana que la Policia Municipal tingui “més mecanismes per aplicar la normativa”. Els regidors del partit taronja mantenen que la gent que fa soroll no és sancionada si no atura la seva mala conducta.

Foto portada: Els regidors Adrián Hernández, José Luis Fernández i Ramón García, a la sala de grups municipals, en una imatge d’arxiu. Autor: J.d.A.

2 Comments