Ball del rodet, a la plaça Sant Roc, divendres a les 18 hores. Autor: David B.

Denuncien l’opacitat de l’Ajuntament envers la programació de la Festa Major

Després de la publicació accidental del programa de la Festa Major de Sabadell, ERC i Ciutadans lamenten no haver tingut la informació de primera mà. Ciutadans assegura que “ha estat voluntat del govern de no donar la informació dels diferents escenaris envers la pandèmia ni els criteris que es faran servir per modificar el programa”.

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans a Sabadell, Jose Luis Fernández, ha lamentat que “després de no donar cap informació sobre la programació de la Festa Major existeixi una programació ja consolidada i fins i tot publicada”. Fernández considera aquesta opacitat “una falta de consideració envers les entitats de la ciutat que no tenen criteris per saber si podran incloure i de quina manera les seves activitats a la Festa Major”.

La formació taronja creu que “després d´aquesta publicació el govern de la ciutat i el regidor de cultura en particular tindrien que donar explicacions de forma oficial i fer públics els escenaris d´evolució de la pandèmia  amb els que treballen i quins serien els indicadors i que es por fer en cadascun d´ells”. D’altra banda consideren que “la polèmica per la possible ubicació de les barraques és una mostra de la falta de transparència i previsió del govern municipal”.

ERC lamenta que no s’hagi informat als grups municipals

El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya, Gabriel Fernàndez, a través d’una piulada ha manifestat el malestar de la publicació de les activitats de la Festa Major. “Al més pur estil de la casa, la planificació de #FMSBD2021 ja és pública sense haver-ne donat cap informació oficial (q ens consti) als grups municipals”, ha manifestat Fernàndez.

https://twitter.com/GabrielFerDiaz/status/1426580707036573701

Més informació:

Foto portada: una de les edicions del ball del Rodet. Autor: David B.

Comments are closed.