Antonio Ontiveros. Autor: David B.

El Consell de Cercles de Sabadell dona suport a Morell davant la direcció de Podem

  • L’expulsió de Morell fa emergir un nou pols entre la direcció catalana i els seus dirigents a Madrid.
  • El principal òrgan del partit a Sabadell dona suport a Morell; els dos membres propers a Barcelona s’absenten de la votació.

El Consell de Cercles de Podem Sabadell ha aprovat aquest dijous una resolució a favor de Marta Morell després de la seva expulsió del partit. Es tracta del principal punt de trobada de les diverses ànimes del partit lila a Sabadell. La votació, però, no ha estat ni molt més unànime: els dos representants del Cercle Decano, propers a la direcció catalana de Podem, no han votat.

El Consell de Cercles de Podem Sabadell té cinc membres. El portaveu del partit a la ciutat (el màxim dirigent intern), Antonio Ontiveros, proper a Morell, dues persones més del Cercle de la Concòrdia, el de Morell, i dues persones més del Cercle Sabadell Decano, abans de l’entorn de Ramon Vidal i ara més propers a la direcció catalana de Podem, qui ha expulsat Marta Morell. De fet, Morell assenyala a la coordinadora del partit a Catalunya des de fa un any, Conchi Abellán, com a responsable de la seva expulsió. Els dos representants del Cercle Sabadell Decano no han volgut participar a la votació, que s’ha aprovat per tres vots favorables.

La resolució aprovada mostra el “suport” i la “felicitació” a Marta Morell per la seva feina “en benefici de la ciutat de Sabadell”. Asseguren que el Consell de Cercles no tenia cap coneixement de l’obertura d’un expedient a Morell fins la seva publicació dimecres als mitjans de comunicació (més info: ‘. Asseguren que segons els estatuts del partit aprovats l’any passat a Vistalegre 4 cap altre òrgan no és competent per reclamar l’acta de regidora a Morell, i li demanen que “mantingui la seva acta de regidora, segueixi sent portaveu del grup municipal i mantingui la seva pertinença al govern municipal fins que acabi el mandat”. Finalment, descarten que Morell vagi per lliure perquè el Consell de Cercles de Podem Sabadell i el grup municpial de Morell van establir un Protocol de relació que s’està complint.

Més informació:

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevant directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: Antonio Ontiveros, portaveu de Podem a Sabadell, i proper a Marta Morell. Autor: David B.

Comments are closed.