Foto portada: Corominas, Rossinyol, Colomé, Palacín i Falcó, aquest dijous. Autor: cedida.

Convergència a Sabadell: temps de mudança

En ple procés de debat intern (no només a escala catalana), Convergència Democràtica de Catalunya a Sabadell s’ha mudat. La finalització del contracte de lloguer de la històrica seu del carrer de Sant Quirze ha obligat la formació convergent a buscar un nou espai. L’han trobat a la plaça de l’Àngel. El van inaugurar dijous.

La nova seu està situada al número 10 de la cèntrica plaça de l’Àngel. És més petit que l’anterior seu, una tradicional casa pairal de planta baixa i pis amb pati, però més funcional, segons reconeix el portaveu a l’Ajuntament, Carles Rossinyol. Una cinquantena de persones han assistit a l’acte d’inauguració, que ha comptat amb la presència de Lluis Corominas, vicesecretari general de Coordinació Institucional de Convergència i el president de la Federació de les comarques barcelonines, Ferran Falcó, així com amb la presidenta comarcal, Núria Colomé i el president local, German Palacín.

La formació convergent està en ple procés de debat intern, que han anomenat Torn Obert, i que haurà de decidir si el partit es refunda o es reforma. Així mateix, gairebé un any després de les eleccions municipals, on l’encara federació de Convergència i Unió aspirava com mai a ostentar l’alcaldia, i en canvi va quedar relegada a la cinquena posició, vaticinen canvis a la formació nacionalista, el líder de la qual és Carles Rossinyol des de meitats de la dècada passada. El nou local serà la seu comarcal de Convergència al Vallès Occidental (sector Sabadell).

Foto portada: Corominas, Rossinyol, Colomé, Palacín i Falcó, aquest dijous. Autor: cedida.

Comments are closed.