Les regidores de la Crida Anna Lara i Nani Valero. Autora: J. Ramon

La Crida acusa el PSC de fer servir la informació municipal per “atacar” l’oposició

La setmana passada es va saber que la investigació de la Fiscalia de Sabadell sobre la compravenda de l’Artextil s’havia arxivat judicialment però que el Ministeri Públic interpretava que hi havia hagut una “gestió deficient” de l’operació per part del govern del moment. La Crida acusa el PSC de filtrar una informació cuinada a la premsa 20 dies després de conèixer l’arxivament.

La notícia va sortir a El Periódico de Catalunya, posant més el focus en la “gestió [política] deficient” que en l’arxivament judicial perquè no s’havien trobat indicis de delicte. “Res ha sigut casual”, diu la portaveu de la Crida per Sabadell, Nani Valero. La seva formació assegura que l’alcaldia coneixia l’arxivament judicial des del passat 1 de març, ja que la investigació afecta funcionaris de l’Ajuntament com també dirigents de l’antic govern municipal com Maties Serracant i Juli Fernàndez.

“L’Ajuntament va incomplir el seu deure d’informar a les persones denunciades, i 20 dies després trobem una notícia a un mitjà en la que és difícil d’entendre que s’ha tancat la investigació, perquè intencionadament s’obvia la informació de la fiscal de què no es veu cap indici de delicte per part de les persones polítiques que van participar en la compra de l’Artextil”, assegura l’actual portaveu de la Crida, Nani Valero. La Crida interpreta que “només disposava d’aquesta informació l’alcaldia del PSC abans que el mitjà la publiqués totalment esbiaixada. Si és el que sembla, aquest és un ús poc ètic d’una informació que ha arribat per vies oficials a l’Ajuntament”. En aquest sentit, demanen al PSC que “deixi de fer un ús partidista de l’administració”.

En tot cas recorden que “els polítics que van promoure la compra de l’Artextil no van cometre cap delicte ni van pagar més del que tocava”.

Foto portada: les regidores de la Crida Anna Lara i Nani Valero (portaveu), a la plaça Sant Roc, fa algunes setmanes. Autor: J.Ramon.

Comments are closed.