Anna Lara i Oriol Rifer, a la roda de premsa. Autor: Jordi M.

La Crida reclama que es recuperi l’espai d’aparcament del Complex dels Mossos

La Crida demana que el Departament d’Interior alliberi l’espai municipal que funciona com a aparcament del Complex Central dels Mossos d’Esquadra, a tocar de la Nacional 150. La portaveu del grup municipal, Anna Lara, ha assenyalat en roda de premsa que es tracta d’un espai municipal que s’ocupa des del 2008 sense conveni vigent.

“Durant dècades han anat donant llargues als diferents governs municipals i és hora de què l’Ajuntament en bloc reclami aquest espai com a propi”, defensa Lara. La formació presentarà la seva proposta en forma de moció en el ple ordinari de novembre. Segons han exposat, l’acord que permetia als Mossos fer ús de l’espai va acabar l’any 2008, però es continua utilitzant com a aparcament.

“Fa quinze anys que els Mossos havien d’haver alliberat aquest espai municipal i restaurat la seva situació inicial” apunta Lara.

Es tracta d’un tema que ja va portar l’Entesa per Sabadell al saló de plens l’any 2013. Ara, la Crida torna a posar la recuperació de l’espai sobre la taula i defensa que podria destinar-se, entre altres propostes, a ampliar el parc agrari.

Foto de portada: Anna Lara i Oriol Rifer, en una imatge d’arxiu. Autor: Jordi M.

Comments are closed.