Foto portada: Carrizosa, a l'esquerra, amb el coordinador local de Cs, Héctor González. Autor: cedida.

Carrizosa (Cs) exigeix la B-40 fins Sabadell: “és urgent”

El president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha estat aquest dilluns a Sabadell per reclamar de nou la B-40, el Quart Cinturó o, com es diu ara en el tram entre Terrassa, Sabadell i Castellar, la Ronda Nord. El partit liberal la considera “urgent”.

Aquest divendres s’inaugurarà el tram entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls de la B-40. Ciutadans ho veu com una “primera victòria però insuficient si no s’allarga fins a Sabadell”. Carlos Carrizosa i el diputat sabadellenc Joan García s’han reunit amb afiliats i simpatitzats sabadellencs aquest dilluns a la tarda. Carrizosa recorda que fa anys que ells defensen la B-40 per connectar el Vallès Occidental amb el Baix Llobregat i com un pas per pacificar el trànsit interior de Sabadell i Terrassa.

“És urgent impulsar el tram de la Ronda Nord entre Sabadell i Terrassa, i més ara que s’inaugura la connexió Terrassa-Abrera”, assegura Carrizosa, qui ha afegit que “Sabadell és un motor industrial de Catalunya i no pot quedar al marge en una infraestructura capdavantera per a la mobilitat i indústria al territori”. Per la seva banda, García ha recordat que “la Ronda Nord és un projecte que ja està inclòs en el Pla Específic de Mobilitat del Vallès” i ha demanat “desencallar aquesta infraestructura crucial per veïns i comerç”. 

En la trobada, el nou coordinador local del partit taronja (que no té representació a l’Ajuntament), Héctor González, ha criticat la pujada d’impostos del 15 per cent aprovada al desembre pel govern municipal (PSC i Junts): “és vergonyós fer-ho just després de guanyar les municipals”, ha dit. Ciutadans comença a preparar així el nou cicle electoral, que comença el juny amb les eleccions europees i previsiblement tindrà eleccions al Parlament el febrer de l’any vinent, com a tard.

Foto portada: Carrizosa, a l’esquerra, amb el coordinador local de Cs, Héctor González. Autor: cedida.

Comments are closed.