Foto portada: el portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández, en una imatge recent. Autor: cedida.

Cs: és urgent el programa per retirar l’amiant

Des de Ciutadans consideren urgent crear un mapa que mostri els sectors de Sabadell afectats per l’amiant, així com també aposten per elaborar un programa específic per retirar dit mineral, el qual pot tindre efectes nocius per la salut.

Segons el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, Adrián Hernández, la idea és que, una vegada estigui constituït el mapa en què es mostrin els espais més afectats per l’amiant, es comenci a retirar el mineral prioritzant les àrees en les quals hi hagi més persones en risc d’afectació per aquest.

“Ja es va aprovar una moció fa uns anys i desgraciadament cap govern ha fet res. Tots han anat passant de l’amiant”, ha protestat Hernández.

És per això que el portaveu del partit taronja ha demanat a l’Ajuntament que treballi junt amb la Generalitat per tal d’iniciar les tasques d’eliminació de l’amiant i estableixi un calendari en què s’especifiquin les actuacions a portar a terme. Finalment, Hernández també ha sol·licitat que es realitzin campanyes divulgatives per donar a conèixer entre els sabadellencs els efectes negatius que pot tindre el mineral.

Foto portada: el portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández, en una imatge recent. Autor: cedida.

Comments are closed.