Cs: “ni l’anterior govern ni l’actual han fet res pel Parc de Can Rimbles”

El grup municpial de Ciutadans exhorta el govern municipal a posar en marxa d’una vegada el projecte del Parc de Can Rimbles, entre Sol i Padrís i el riu Ripoll. El regidor José Luis Fernández assegura que “serà l’indret perfecte per la pràctica d’esport i esbarjo” però lamenta que “ni l’anterior govern separatista ni l’actual socialista de Farrés han fet res per fer realitat el Parc de Can Rimbles”.

El projecte va patrocinat per col·lectius veïnals de la zona però també pel món esportiu, com la Joventut Atlètica Sabadell. I és que se sobreentèn que un parc urbà a mig camí entre Sol i Padrís i el riu Ripoll, en un pulmó d’instal·lacions esportives (pista coberta, pistes d’atletisme, bassa, Gimnàs Municipal) serà un accelerador pel potenciar i atractiu esportiu de la ciutat.

Però no s’acaben de donar passes, o prou ràpidament. El quatripartit va reservar 150.000 euros dels pressupostos participatius per instal·lar una zona d’esbarjo per a gossos i un aparcament. Era el punt de partida per un parc que pot arribar a ocupar 17 hectàrees.

“Però ni l’anterior govern separatista ni l’actual socialista de Farrés han fet res per fer realitat el Parc de Can Rimbles”, assegura el regidor de Ciutadans José Luis Fernández.

Fernández considera el projecte “una peça essencial per a l’anella verda de Sabadell”, que pot connectar les grans zones verdes urbanes (Parc del Nord, Parc de la Romeua, Parc de les Aigües, Parc Catalunya) amb les periurbanes com el bosc de Can Deu i el parc fluvial del riu Ripoll.

Comments are closed.