Foto portada: el portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández, en una imatge recent. Autor: cedida.

Cs reclama que els ajuntaments gestionin una part dels fons europeus Next Generation

El grup municipal de Ciutadans vol que els fons europeus post-Covid, anomenats NextGeneration EU, puguin ser gestionats per les corporacions locals. Almenys un 10 per cent. Es preveu que a Espanya arribin 140.000 milions, amb la qual cosa els ajuntaments podrien gestionar 14.000 milions. 

Ciutadans ha presentat una proposta a l’Ajuntament instant el govern espanyol (format pel PSOE i Podem igual que el municipal) a posar a disposició de les corporacions locals com a mínim un de cada 10 euros dels que arribin a través del Fons de Recuperació de la Unió Europea. El portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández, mostra cert temor a que els fons “es reparteixin a dit, de forma opaca i beneficiant només uns pocs”.

El portaveu taronja assegura que l’administració local “és la que millor coneix els problemes i necessitats dels seus veïns”. Considera que a escala sabadellenca són “una oportunitat per a fer un salt endavant a la ciutat” i que aquestes inversions són “clau per a construir la Sabadell que volem mirant cap a un futur on l’economia verda, sostenible i innovadora sigui el motor de la ciutat”.

Foto portada: el portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández, en una imatge recent. Autor: cedida.

Comments are closed.