Foto portada: bústies de la recollida pneumàtica. Autor: Cs / cedida.

“La ciutadania no vol ni tocar les boques brutes i oxidades” de la pneumàtica

El grup municipal de Ciutadans exhorta l’Ajuntament a canviar les bústies de la recollida pneumàtica de residus perquè el seu estat és tan “lamentable” que molts ciutadans “no volen ni tocar les boques brutes i oxidades”, assegura el portaveu del partit a l’Ajuntament, Adrián Hernández.

La recollida pneumàtica s’ha implantat als barris de Can Llong, a Can Gambús i a diferents parts del Centre i la Creu Alta. Però Ciutadans creu que el pas del temps està sentant malament a les bústies a causa del seu mal estat. “Un estat lamentable”, precisa Adrián Hernández.

“Exigim la seva neteja i renovació perquè tornin a estar en una condiciones com es mereixen els veïns de Sabadell. “Les boques pneumàtiques formen part del mobiliari urbà de la ciutat i els ciutadans no volen ni tocar les boques brutes i oxidades”. Per tot plegat, “es contribueix a tenir uns carrers menys nets, amb escombraries acumulades a l’entorn de les bústies i embrutant la imatge de la ciutat”.

Hernández creu que la conclusió de tot plegat és la presència de més rates, pudors i una sensació de desemparament entre la ciutadania.

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: boques de la recollida pneumàtica. Autor: Cs / cedida.

Comments are closed.