Diada - Campanar Sant Fèlix. Autor: David B

Què es fa per la Diada Nacional de Catalunya aquest any a Sabadell?

Sabadell celebrarà com cada any la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional al llac del Parc de Catalunya. Serà diumenge a partir de les 10 del matí. A banda d’aquest acte, l’independentisme celebrarà un de propi, la vigília, com acostumen a fer cada any.

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Sabadell per la Independència (SBDxI), organitza la vigília de la Diada Nacional de Catalunya. L’entitat construirà una estelada gegant amb espelmes a la plaça Sant Roc en un acte simbòlic. Asseguren que l’acte vol “recordar els exercicis de sobirania més recent com les votacions de l’1-O, organitzar els CDR per defensar la República, la resposta a la sentència del procés…”. L’acte independentista acabarà amb una actuació de les Bruixes del Nord a les 21 hores.

11 de setembre

La Diada Nacional de Catalunya tindrà el seu protagonisme al llac del parc de Catalunya un any més. A partir de les 10 del matí, es farà l’acte institucional, amb ofrena floral, i manifest institucional. Al migdia, com també és tradició, l’Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros cuinarà les tradicionals mongetes amb botifarra per a centenars de persones a la font de Can Rull. Hi haurà actuacions de ball també.

En quant a la manifestació independentista de la tarda, aquest any a Barcelona, els sabadellencs que hi participin hi aniran directament o sortiran en autocar a les 12 hores de l’Eix Macià.

Foto portada: senyera al campanar de Sant Fèlix, aquest dimecres. Autor: David B.

Comments are closed.