Un autobús de l’ANC circularà per Sabadell reclamant que el nou govern faci la independència

Un autobús de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) circularà a partir d’aquest divendres pel Barcelonès per reivindicar la majoria independentista de vots després de les eleccions del 14-F i exigir un Govern per fer “front a la urgència social i nacional” i que faci “acció independentista”.

Així ho ha anunciat aquest divendres en una atenció als mitjans el vicepresident de l’ANC, David Fernández. L’entitat ha habilitat diferents lemes en el vehicle que recorden que l’independentisme va superar el 50 per cent dels vots el passat 14-F. El ‘Bus per la independència’ vol emplaçar els polítics a fer “efectiva la independència” en aquesta legislatura.

El ‘Bus per la independència’ arrenca aquest mateix divendres, circularà durant sis dies a la setmana i durant tot el dia. El vehicle recorrerà els carrers de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Badalona i Sant Adrià del Besòs fins el 22 d’abril. A partir el dia de Sant Jordi, l’autobús començarà a circular al Vallès Occidental. En concret, passarà per Sabadell, Terrassa, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

Foto portada: ‘Bus per la independència’ impulsat per l’ANC en circulacio. Autor: ACN.

Comments are closed.