Mares i Àvies per la República es presenten davant els Mossos

El col·lectiu Mares i Àvies per la República de Sabadell (MAR Sabadell) s’ha personat aquest dimecres a la tarda a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell. El mateix col·lectiu té aquest dijous una cita similar amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. 

El grup es va formar en els dies posteriors a la publicació de la sentència del Tribunal Suprem als dirigents independentistes. Consideren que s’està criminalitzant el jovent que es va mobilitzar contra la sentència i denuncien els excessos policials d’aquells dies i les posteriors conseqüències judicials (més info: ‘Als nostres nets no se’ls maltracta‘).

En aquest temps el col·lectiu s’ha constituït, acostumen a portar uns mocadors vermells ja sigui al cap o al coll, i volen ser tinguts en compte com a mediadors en cas de conflicte entre les forces de seguretat i els manifestants.




Segons han assegurat a través de Twitter, han tingut una bona rebuda per part dels comandaments policials. Ara esperen que “la bona rebuda es tradueixi en fets” perquè`”estem indignades pel comportament que la nostra policia té amb el jovent”, qui creuen que està sent criminalitzat. Elles asseguren que “els joves estan enrabiats per una sentència injusta”.

Dijous, trobada amb Farrés

Aquests dijous el col·lectiu farà una visita per presentar-se davant l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés (PSC).

Foto portada: membres del MAR Sabadell, dins la comissaria dels Mossos de Sabadell. Autor: @SabadellMar via Twitter. 

Comments are closed.