Santi Vila

Vila reitera que a partir de 2016 es posaran en servei les noves estacions de FGC

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha reafirmat el seu compromís que “a partir del 2016 han de precipitar-se posades en servei en aquesta zona”, referint-se al perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sabadell.

“Com que l’obra d’infraestructura ja s’ha acabat, cal rematar temes de l’arquitectura de les estacions i de serveis”, ha manifestat Vila aquest dilluns al matí en una conferència a la Cambra de Comerç de Sabadell. Per la seva part la Plataforma Soterrament FGC ARA ha lliurat un escrit al conseller demanant el soterrament fins el castell de Can Feu i han sol·licitat una reunió amb ell.

Entre altres infrastructures que s’aniran desenvolupant a Catalunya, Vila ha parlat sobre el Quart Cinturó i ha demanat “un debat tranquil per connectar els dos vallesos”, després que s’hagin reprès les obres d’aquest eix entre Viladecavalls i Olesa. També ha assegurat que “és vital unir Sabadell amb Terrassa” i que més endavant “caldrà debatre i planificar molt bé la unió amb el Vallès Oriental”.

Santi Vila
Santi Vila a la Cambra de Comerç de Sabadell. Autor: David B.

Durant la seva intervenció, el conseller de Territori i Sostenibilitat ha destacat el projecte de la Generalitat de Catalunya iniciat a Cerdanyola del Vallès, al Parc de l’Alba, volent comercialitzar els terrenys situats al voltant del Sincrotró Alba. En aquests solars “s’ha de fer grans projectes en matèria de recerca, d’activitat econòmica i que resolgui ferides que s’havien acumulat al llarg dels anys”

Foto portada: El conseller, Santi Vila, durant la seva intervenció a la Cambra de Comerç de Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.