El diputat Carlos Corcuera es postula per a les primàries del PSC

  • El diputat socialista al Congrés assegura que Manuel Bustos s’hauria de presentar.

  • L’actual alcalde, Juan Carlos Sánchez, va anunciar que es presentarà a primàries abans de Nadal.

Segon precandidat socialista per a encapçalar la llista a les eleccions municipals de 2015. Si abans de Nadal, l’actual alcalde, Juan Carlos Sánchez, va mostrar la seva disposició, aquest divendres ho ha fet l’actual diputat del PSC de Sabadell al Congrés, Carlos Corcuera, sempre i quan no es presenti de nou Manuel Bustos.

Segons recull un comunicat de la federació comarcal del PSC, Carlos Corcuera creu que Manuel Bustos s’hauria de presentar a les primàries. Bustos ha estat alcalde de Sabadell entre 1999 i 2013 i va renunciar al càrrec el febrer de 2013 per les seves imputacions al cas Mercuri (més info: ‘Manuel Bustos dimiteix a mitges‘). Corcuera ha destacat aquest divendres la figura de Manuel Bustos. Si ell no es presenta, diu, s’obre un procés on qualsevol militant pot aspirar a ser candidat. Ell s’hi mostra disposat. Però creu que Bustos hauria de liderar el PSC de nou, segons recull Ràdio Sabadell:

És una llàstima que no es pugui presentar. Es va apartar provisionalment de l’alcaldia de Sabadell. Ell era l’alcalde que va guanyar les darreres eleccions municipals i hauria de ser el candidat als propers comicis. Si ell no volgués o no pogués, evidentment s’obriria la possibilitat que d’altres persones es presentin”, ha assegurat.

Carlos Corcuera va néixer a Sabadell l’any 1969. És diputat al Congrés dels Diputats des de l’any 2004. És advocat i llicenciat en Dret, Ciències Polítiques i Filosofia i Lletres. Té un postgrau ESADE en Dret de les Tecnologies de la Informació.

Al Congrés és diputat des de les eleccions de març de 2004 i en l’actual legislatura és portaveu del grup socialista a la comissió sobre seguretat vial i mobilitat sostenible.

Critica la poca inversió de l’Estat al Vallès

Corcuera ha anunciat la seva presentació aquest divendres en una roda de premsa amb alguns mitjans de comunicació, en la que ha valorat els pressupostos de l’Estat per al Vallès Occidental. Assegura que no tenen gairebé cap incidència a la comarca. Pel que fa a Sabadell, assegura que “s’obliden d’inversions importants” com la nova estació de tren a Can Llong, la millora de Sabadell Centre o la Ronda del Vallès.

Foto portada: el diputat Carlos Corcuera, aquest matí, a la seu del PSC. Autor: PSC Vallès Occidental.

4 Comments