Carlos Corcuera Diputado Congreso

El diputat socialista Corcuera pregunta sobre el col·lapse i les cues a la Delegació de Trànsit a Sabadell

  • Ha plantejat al Congrés quatre qüestions a la Direcció General de Trànsit.

  • Sabadell i Barcelona son les úniques ciutats de la província amb Delegació de Trànsit.

El motiu de les preguntes ha estat la constatació de continus col·lapses, durant aquest mes de juliol, provocant llargues esperes i cues importants. Així una simple gestió es converteix en tot un matí perdut a la Delegació de Trànsit de Sabadell.

El diputat socialista sabadellenc, Carlos Corcuera, ha presentat quatre preguntes al Congrés dels Diputats interessant-se per aquesta situació. Aquestes demanen per les mesures que pensa emprendre la Direcció General de Trànsit (DGT) per resoldre les llargues cues, sobre el temps mitjà d’espera per a ser atès, sobre si la DGT considera que hi ha personal suficient a la delegació local i sobre el nombre de empleats que ha reduït o que pensa reduir a la plantilla de Sabadell.

Corcuera ha recordat que “Sabadell, junt amb Barcelona, té l’única Delegació de Trànsit a tota la província de Barcelona, sent referència per a centenars de milers de persones en les seves gestions a Trànsit”. Davant d’aquest fet, ha afegit, “no és admissible que una persona trigui hores per fer un simple tràmit de Trànsit, només perquè falti personal o no hi hagi substitucions”.

Finalment, Corcuera ha afirmat que “la meva tasca com a diputat que representa a la ciutadania de Sabadell és ocupar-me i preocupar-me per tots aquells elements competència de l’Estat que afecten a la ciutadania sabadellenca”.

Comments are closed.