Manifestació en solidaritat amb els acusats, l'any 2003.

El govern de Sabadell fa costat als acusats pel cas Bemba i en demana l’absolució

  • L’executiu sabadellenc demana l’absolució pels 11 acusats pels fets del bar Bemba.

  • Una manifestació amb sortida a la plaça Marcet (18 hores) recorre aquest dissabte el Centre.

El govern quatripartit de Sabadell dóna suport als 11 acusats del cas Bemba que afrontaran al gener una petició de pena de fins a dos anys de presó per desordres públics, atemptat contra l’autoritat, resistència a l’autoritat i danys. Representants de l’executiu presidit per Juli Fernàndez acudiran aquest dissabte a una manifestació per demanar l’absolució dels acusats.

Els fets del bar Bemba daten de l’any 2003 i arribaran a judici al gener de 2018, després d’un nou ajornament del judici. La vista oral estava prevista pel proper 24 d’abril, i d’aquí la convocatòria d’una manifestació aquest dissabte, però el judici s’ha posposat de nou ja que alguns testimonis no estaven ben citats i el fiscal del cas creu imprescindible saber la seva versió dels fets.

El govern de Sabadell, format per Unitat pel Canvi, Esquerra Republicana, la Crida i Guanyem sosté que els veïns acusats han de ser absolts. Recorden que tot plegat deriva del desallotjament del bar Bemba la nit del 27 de setembre de 2003, en una de les estrenes dels antiavalots de la Policia Municipal i sostenen que una de les primeres accions del quatripartit va ser disoldre la unitat especial. Diferents membres del govern local participaran a la mobilització dissabte.

Foto portada: manifestació en solidaritat amb els acusats, l’any 2003.

Comments are closed.